Alphabet
Tag Cloud
No tags available
PSN Plus 90 dagen NL

PSN Plus 90 dagen NL

Brand: Sony
Product Code: NL90
Availability:In Stock
Price: 20.00€
Qty:  

 

PSN Plus 90 dagen NL

Als je erover denkt om PlayStation Plus te gaan gebruiken, dan kun je met de PlayStation Plus 90 dagen NL kaart eerst PlayStation Plus uitproberen. Met deze kaart sluit je een abonnement van drie maanden af. Let op: de codes van deze kaarten zijn alleen geldig bij Nederlandse account. Als je een Belgisch account hebt, dan kun je de PSN Plus kaarten kopen die speciaal voor België zijn.


De voordelen van PlayStation Plus

PlayStation Plus is een geweldige optie als je veel games speelt en koopt en als je graag samen met je vrienden speelt. Als je een PS4 hebt kun je met vrienden online multiplayer games spelen. Vrienden die een bepaalde game niet hebben kunnen gewoon meedoen. Dankzij de optie ‘share play’ kun jij een spel dat jij speelt doorgeven aan een vriend, zodat hij of zij verder kan gaan met missies. Ook bespaar je een aardig bedrag doordat je elke maand gratis twee games mag downloaden en je kan gebruik maken van exclusieve acties en kortingen op games en add-ons. Je kan back-ups van games maken met de cloud zodat je opgeslagen games kan voortzetten op een andere console.


PlayStation Plus 90 dagen NL

Je kan zelf bepalen wat de duur van een abonnement wordt. Zo vind je bij ons niet alleen de PlayStation Plus 90 dagen NL kaart, maar ook kaarten met een abonnement van 365 dagen of 730 dagen. Het bestellen van een kaart is erg eenvoudig. Je vult de gegevens in naast de gewenste kaart en je kiest een betaalmethode. Na de betaling verschijnt de code op je scherm en in je mail. Je kan de code inwisselen in de PlayStation Store op je PS om het abonnement te activeren.


Tip: Met een PSN Card kun je eenvoudig een aankoop doen in de Online Store van PlayStation en Sony!

Write a review

Your Name:


Your Review: Note: HTML is not translated!

Rating: Bad           Good

Enter the code in the box below:
Powered By Keys2u.net
Keys2u.net : © 2023