Alphabet
Tag Cloud
No tags available
PSN Plus 365 dagen NL

PSN Plus 365 dagen NL

Brand: Sony
Product Code: NL365
Availability:In Stock
Price: 50.00€
Qty:  

 

PSN Plus 365 dagen NL

Heb je graag een abonnement op PlayStation Plus en heb je geen zin om steeds je abonnement te verlengen? Met de PlayStation Plus 365 dagen NL kaart kun je makkelijk je abonnement met één jaar verlengen, zodat je weer even vooruit kan. Let op: deze kaart kan je alleen gebruiken als je een Nederlands account hebt. Er zijn andere PSN Plus kaarten voor Belgische accounts.

 
De voordelen van PlayStation Plus

Er zijn meerdere redenen waarom je een PlayStation Plus abonnement kan nemen. Het is bijvoorbeeld erg handig als je graag samen met vrienden games speelt. Je kan met een PS4 online multiplayer games spelen met je vrienden, waar ze ook zijn. Vrienden die een bepaalde game niet hebben kunnen zelfs gewoon meedoen. Ook kan je met de optie ‘share play’ een vriend een game laten spelen waar jij aan begonnen bent. Je kan ook kiezen voor PlayStation Plus als je graag geld bespaart. Met een PS3, PS4 of een PS Vita kan je elke maand twee gratis games downloaden. Daarnaast krijg je exclusieve kortingen op games en add-ons, waarmee je geld kan besparen. Als lid mag je ook als eerste nieuwe games, demo’s en bètaversies uitproberen. Je kan met de cloud back-ups maken van opgeslagen games, zodat je op een andere console de game kan voortzetten.


PlayStation Plus 365 dagen NL

Wij leveren niet alleen de PlayStation Plus 365 dagen NL kaart, maar ook kaarten voor een abonnement van 90 dagen en 730 dagen. Je kan de kaart bestellen door de gegevens bij de gewenste kaart in te vullen. Na betaling verschijnt de code op je scherm en de code wordt naar je gemaild. Vul deze code in bij de PlayStation Store op je PS console om je abonnement te starten!


Tip: Met een PSN Card kun je eenvoudig een aankoop doen in de Online Store van PlayStation en Sony!

 

Write a review

Your Name:


Your Review: Note: HTML is not translated!

Rating: Bad           Good

Enter the code in the box below:
Powered By Keys2u.net
Keys2u.net : © 2023