Alphabet
Tag Cloud
No tags available
Playstation Network Card 50 euro NL

Playstation Network Card 50 euro NL

Brand: Sony
Product Code: PSNNL50
Availability:Out Of Stock
Price: 50.00€
Qty:  

 

Playstation Network Card 50 euro NL

Om diverse soorten content te kunnen kopen in de PlayStation Network Store of de Sony Entertainment Network Store heb je tegoed op je PlayStation account nodig. Met de PlayStation Network Card 50 euro Nederland kun je een klein bedrag op je account zetten. Let wel op: deze kaart is alleen geschikt voor Nederlandse accounts. Voor Belgische accounts raden wij de PlayStation Network Card 50 euro België aan.


PlayStation Network Card 50 euro Nederland gebruiken

Het grote voordeel van tegoed op je account zetten is dat je niet meer met een creditcard hoeft te betalen. Content kopen wordt hierdoor een stuk simpeler! Het tegoed kan je inwisselen bij de PlayStation Network Store en de Sony Entertainment Network Store. In deze online winkels vind je onder andere muziek, games, avatars en films. Je aankopen zijn direct beschikbaar op jouw PS console, zodat je er meteen mee aan de slag kan. Voor zowel de Nederlandse als de Belgische accounts zijn aparte PlayStation Network Cards verkrijgbaar. Je kan kiezen uit kaarten met verschillende bedragen en ze zijn geschikt voor de PS Vita, PSP, PS3 en PS4. Zo bepaal je zelf hoeveel tegoed er op je account staat. Je kan de PlayStation kaarten zelf gebruiken, maar je kan ze natuurlijk ook cadeau geven.


PlayStation Network Card 50 euro Nederland bestellen

Zo kun je naast de PlayStation Network Card 50 euro Nederland ook kaarten bestellen met een tegoed van  100 euro, 150 euro en 200 euro. Om een kaart te bestellen, vul je de gegevens in die naast het product staan. Vlak nadat je betaald hebt verschijnt de code op je scherm en de code wordt naar je mailbox gestuurd. Je kan deze code vervolgens inwisselen op je eigen console om het tegoed op te waarderen.

Write a review

Your Name:


Your Review: Note: HTML is not translated!

Rating: Bad           Good

Enter the code in the box below:
Powered By Keys2u.net
Keys2u.net : © 2022